Кариера

Пламена Бургуджиева поема Softline България

Майя Бойчева-Манолчева

Пламена Бургуджиева е новият кънтри мениджър на Softline в България. Зад гърба си има над 15 години опит в ИТ сектора, от които над 12 години - в Майкрософт България. В Softline е от отварянето на офиса тук през 2018 година като до април 2020 година заема длъжността "Мениджър развитие пазари". Като част от своите нови задължения тя ще отговаря за стратегията, планирането и управлението на компанията. Softline България се позиционира като ИТ консултант в различни сектори - малък и среден бизнес, публичен сектор, образование и големи предприятия предимно във финансовата индустрия.

"Искрено съм развълнувана от възможността да ръководя и развивам услугите на компанията на силен пазар като българския. Очаквам с нетърпение възможностите, които стоят пред нас и пред клиентите ни, особено в тези динамични и предизвикателни за дигиталния свят дни. Уверена съм, че заедно със силния и опитен екип, който имам, ще бъдем успешни в работата си и още по близо до нашите клиенти и партньори", сподели Пламена Бургуджиева.

"Пламена Бургуджиева демонстрира лидерство, амбиция и изобретателност далеч отвъд основната си роля в развитието на бизнеса. Изключителните й междуличностни умения я правят идеален лидер за бързоразвиващия се, талантлив и отдаден български екип", коментира Золтан Месарош, генерален директор на Softline за Източна Европа.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X