Кариера

6-месечен безплатен достъп в Worddio улеснява подобряване на езиковите умения

Computer World

Българската платформа за езиково обучение Worddio предоставя шестмесечен безплатен достъп на всеки, който иска да подобри своите езикови умения. В условията на пандемията от новия коронавирус COVID-19 екипът на платформата е съпричастен с усилията за ограничаване движението и събирането на хора и предоставя една добра възможност за ползотворно прекарване на времето у дома.

"Настъпиха сложни времена, в които е изключително важно да ограничим своите контакти на живо и да прекараме колкото може повече време у дома. Това обаче не е нужно да става за сметка на нашето изгубено време. С екипа на Worddio решихме да направим престоя вкъщи с една идея по-ползотворен. Това е чудесна възможност да започнете да учите език или да си припомните езика, който вече сте учили" - споделя Иван Манев, основател на платформата.

Worddio е сред най-бързо развиващите се мобилни приложения за езиково обучение в света. Към момента то е инсталирано от жители на всички държави, а общият брой инсталации достига 41 248. Базата му съдържа над 270 000 думи на 30 езика, които са записани в аудио формат от оригинални носители. Това гарантира на обучаващите се придобиване на правилно произношение.

Всеки, който иска да се възползва от предложението за шестмесечен безплатен достъп, трябва да се регистрира и да си свали Worddio на своя телефон или таблет.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X