Кариера

Щатската National Instruments пусна безплатни онлайн обучения

Владимир Владков

Американската компания National Instruments, която разработва високопроизводителни автоматизирани тестове и автоматизирани системи за измервания, обяви безплатен достъп до своите онлайн обучителни курсове. Предложението, насочено към професионалистите в различни инженерни области, важи поне до 30 април 2020 г., съобщи Пол Хофстадлер, вицепрезидент "Глобални услуги" на National Instruments.

Решенията на NI се използват в редица индустрии, включително производство на полупроводникови изделия, автомобилостроене, самолетостроене и отбрана, академични и научно-изследователски организации, електроника, енергетика, безжични комуникации, индустриални оборудване и др. Сред новите области, в които се прилагат автоматични тестове на компанията, са 5G, автономно шофиране, проучване на IoT и др.

"Знаем, че COVID-19 създаде някои предизвикателства пред развитието на бизнеса ви, затова като ваш доверен партньор ще ви помогнем да продължите да проектирате необикновеното", заяви той . Достъпът до всички курсове в портфолиото на NI e възможен от всяко място, по всяко време на денонощието. "Предложението е насочено не само към потребители на NI, то е за всички в глобалната инженерна общност", допълва Хофстадлер и призовава за споделяне на връзката с колеги професионалисти.

"Макар че вашата работа може да изглежда по различен начин сега и трябва да се провежда от различно място, ние работим денонощно, за да сме сигурни, че разполагате с инструменти и ресурси да продължите да я изпълнявате. Дори днес, а особено днес, има възможности за подобрения и изобретения, така че да излезем по-силни отпреди тази тежка ситуация".

Интерактивното мултимедийно изживяване по заявка обхваща ключови концепции в серия от модули. Онлайн обучението в NI е рентабилен вариант за обучение и референтен инструмент с интерактивни викторини и упражнения за проверка на разбраното от нас. Курсовете са налични на няколко езика и поддържат широк набор от продукти на компанията и области на приложения на тестовете.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X