Кариера

Започва нов прием за програмата за начинаещи програмисти Alpha JavaScript на Телерик Академия

Computer World

Телерик Академия стартира приема за новото издание на Telerik Academy Alpha с JavaScript. Обучението, което подготвя програмисти с един от най-популярните езици в света, започва в края на юни. Кандидатури за него ще се приемат до 3 юни през сайта на Телерик Академия.

За първи път едновременно е отворено кандидатстването за всички програми за професионален старт в ИТ сектора на Академията. Така желаещите могат да избират между подготовка и реализация като софтуерни разработчици с технологиите JavaScript, .NET или Java или специалисти по качеството на софтуера (QA).

"С Alpha програмите ни изграждаме холистично подготвен талант, който разполага със задълбочени практически умения, познания за най-актуалните тенденции в програмирането и важните за компаниите личностни умения. Освен предпочитани това ги прави и високо ценени специалисти. Показателно е, че само за 1 година след като започнат първата си работа в областта на ИТ, 70% от възпитаниците ни достигат следващото кариерно ниво", коментира Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.

Кандидатстване и основи на програмирането с JavaScript
Приемът за Telerik Academy Alpha с JavaScript е отворен от днес до 3 юни. Кандидатите е необходимо да подадат документи през сайта на Телерик Академия, след което да преминат кратък онлайн тест, изследващ уменията им за учене, и накрая да се явят на входен изпит по основи на програмирането с JavaScript.

Хората с познания в областта могат да използват материалите за самоподготовка на Академията и да се явят на предварителен (early-bird) входен изпит на 9 април. При успешно преминаване те могат да си гарантират веднага място в програмата, а в противен случай имат възможност да се явят отново на редовния изпит на 4 юни.

За напълно начинаещите кандидати Телерик Академия организира безплатен подготвителен курс. В рамките на около 80 часа и с помощта на опитни специалисти участниците ще усвоят базовите познания по програмиране, задължителни за всеки целящ да се реализира в областта, и ще се подготвят за входния изпит на Академията.

Интензивно практическо обучение и кариерен старт
Програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript е с продължителност 6 месеца и над 440 часа присъствено обучение. То се води от опитни технологични трейнъри и експерти в областта на развитието на таланта в групи от 35-45 души, позволяващи персонализиран подход на
преподаване.

Курсистите работят индивидуално и в екипи по задачи и проекти, предоставени от бизнеса, под менторството на опитните технологични трейнъри на Академията Те усвояват ключови познания и най-актуалните технологии, изграждат начин на мислене и подход къмСъобщение за медиите програмирането, които да ги отличат на пазара на труда. Така след завършване на програмата курсистите могат да се реализират навсякъде в ИТ сектора, в това число и при една от над 80 технологични компании от партньорската мрежа на Телерик Академия.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X