Кариера

Стартира кандидатстването за конкурса MSI Creator Awards 2020

Computer World

Една от водещите глобална марка в създаването на дигитално съдържание анонсира старта на своя конкурс MSI Creator Awards 2020. Той има за цел да почете креативните професионалисти по целия свят, които са се посветили на 2D графичния дизайн, 3D анимацията и видеообработката. Срокът за кандидатстване с материали е отворен до 13-ти май, 2020.

MSI Creator Awards е онлайн конкурс за дизайн, който има за цел да открива и изследва талантите в индустрията. Всички участници могат да дадат свобода на своето въображение и покажат неограничената си креативност, както и да бъдат оценени според релативността, уменията, творчеството и оригиналността си от експерти в съответната област. Победителите ще бъдат наградени с лаптоп Prestige 14, десктоп система Prestige P100 или монитор Prestige PS341WU, осигурени от MSI.

"Технологията променя начина на продуциране и консумиране на изкуство. Конкурсът MSI Creator Awards е посветен на това да подкрепи всяка креативна душа с иновативни проекти и да свърже публиката с изкуствата, които предизвикват интерес в контекста на неограничените възможности на технологията. Отличените майстори от различни области на изкуството ще споделят най-иновативните си идеи в основата на техните завладяващи творения и ще говорят чрез въздействието на технологията върху изкуствата," каза Сам Черн, вицепрезидент "Маркетинг" в MSI.

Времеви параметри на онлайн конкурса
Последен срок за изпращане на материали : 13-ти май, 2020 г.
Публично гласуване: 14-20-ти май, 2020 г.
Анонсиране на победители : 21-ви май, 2020 г.
зпратете работата си тук : https://www.msi.com/Landing/creator-awards
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X