Кариера

Издателство "Клет" осигури безплатен достъп до всичките си е-ресурси

Владимир Владков

Учителите ще имат възможност да водят учебните часове изцяло онлайн, твърдят от издателство Клет България

Безплатен достъп до всички свои електронни ресурси, учебници и учебни материали с марките "Анубис", "Булвест 2000" и "Klett" осигурява от днес образователно издателство "КЛЕТ България". Материалите обхващат всички учебни предмети от 1-ви до 10-и клас, като достъпът става след свободна регистрация на адрес www.klett.bg. Решението е взето заради вероятността от продължаване на принудителната ваканция за училищата предвид разрастващата се епидемия от COVID-19.

"Всеки учител може да намери частта и уроците, до които е достигнал със своите ученици, и да им даде задачи за самоподготовка, разяснения по учебния материал, както и допълнителни ресурси. Учителите разполагат с неизчерпаеми възможности за обогатяване на часовете и допълнителните занимания на учениците, както и за възлагане, изпълнение, проверка и оценяване на домашни работи дистанционно, онлайн", обясняват от издателството.

Издателство "Клет" е създало и учителски пакет 2020, наречен "Заедно към върха", част от който е образователната среда IZZI (съкратено от интерактивно, занимателно, забавно, интегриращо). Тя включва над 13 500 интерактивни задачи и игри, 3D и VR панорами, видео, аудио, допълнителни учебни материали, педагогически съвети и инструкции, изцяло преработени дигитални учебници.

"Нищо не може да замени живата връзка учител - ученик, но ние отчитаме изключителността на ситуацията днес. За да дадем възможност на всички учители и ученици да продължат учебния процес от разстояние, предоставяме достъп до нашите електронни ресурси, и то безплатно", заявява управителят на издателство "КЛЕТ България" Владимир Колев.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X