Кариера

"Мнемоника" с нов мениджър "Информационна сигурност"

Мария Динкова

Мартин Димов е новият мениджър "Информационна сигурност" на българската ИТ компания "Мнемоника". Той има повече от 14 години опит в областта на информационните технологии, 10 от които е работил по прилагането на решения за технологична защита на бизнеса.

Димов е участвал в редица ИТ проекти за анализ и оценка на сигурността на информационните системи. Проектите са реализирани за банкови институции в България, фирми от сектора на услугите, производствени предприятия и други.

"Мартин изгради опит във внедряването на комплексни решения за ИТ сигурност според индивидуалните нужди на клиента. Той има принос и към прилагането на решения за мрежова сигурност и реализацията на мащабен проект за киберсигурност. С Мартин като мениджър "Информационна сигурност" "Мнемоника" ще продължи да бъде доверен партньор, доставящ надеждни решения", коментира изпълнителният директор на "Мнемоника" Вихрен Славчев.

Димов се присъединява към "Мнемоника" преди 4 години. Преди това е работил в HP Enterprise като Network Solution Designer. Завършил е специалност "Телекомуникации" с професионална квалификация "Инженер по комуникации" в Техническия университет - София. Има редица сертификати от водещи технологични компании, сред които CISCO, McAfee, F5 Networks, F-Secure, Forcepoint и други.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X