Кариера

Десислава Табакова е новият мениджър, отговорен за българския офис на Milestone Systems

Мария Динкова

Десислава Табакова е новият мениджър, отговорен за българския офис на Milestone Systems. Тя заема позицията на Site Manager за страната, ефективно от 1-ви декември 2019. В предишната си роля на финансов мениджър за България Табакова успешно положи основите на финансовия отдел на компанията за софтуер за видео наблюдение, като изгради и усъвършенства локаните финансови политики и процеси.

"За нас от основна важност са хората в компанията – тяхното личностно и професионално развитие. Опитът ми до момента показва, че именно благодарение на служителите бизнесът на компанията процъфтява, затова е ключово да се инвестира в тяхното непрекъснато израстване и комфорт. За да създадем максимално добри условия за всеки един служител, предприехме крачка напред и решихме да сменим офиса на Майлстоун. Това беше изключително сложен и тежък процес, който се осъществи благодарение на нашия страхотен и сплотен екип", споделя Десислава Табакова, Site Manager за България в Milestone Systems.

Десислава има солиден опит в локални и международни компании, опериращи в сферата на фармация, онлайн търговия, финансови дейности и други, в които е заемала роли, предимно в областта на финанси, контролинг и счетоводство.

На новата си позиция Десислава ще е отговорна за всички процеси в българския офис – от финансова стабилност, човешки ресурси, благосъстояние на служителите до управление на съоръжения и управление на административните процеси.
Матрия
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X