Кариера

Modis разширява аутсорсинг екипа си с нов офис в Пловдив

Владимир Владков

Компанията Modis, част от Adecco Group, ще разшири своята дейност в България с нов офис в Пловдив. Стартирала през 2005 г. под името Ajilon България и преименувана по-късно на Adecco, тя днес работи под името Modis и има над 1400 служители в България. Те предоставят цялостни ИТ аутсорсинг решения в сферата на поддръжката на центрове за данни и обслужване на ИТ работни места, управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения, изнесени бизнес процеси (BPO) за редица водещи компании от цял свят.

Компанията предвижда да увеличи броя на служителите си през тази и следващата година. "Като един от водещите работодатели в България, отлично осъзнаваме предимствата за развитието на компанията ни в Пловдив. Залагаме на дългосрочна визия за растеж с акцент върху ИТ аутсорсинг бизнеса на Modis. Планираме тясна съвместна работа с висшите учебни заведения и гимназиите, профилирани в изучаването на чужди езици и ИТ, за да бъдат предоставени на завършващите възможности за развитие в рамките на престижна международна организация", заяви за пресата Борис Сарабеев, мениджър на офиса на Modis в Пловдив. Там вече работят близо 70 служители, владеещи английски, френски и немски език, като планът е броят им да достигне 200 души.

Борис Сарабеев, мениджър на офиса на Modis в Пловдив.

Борис Сарабеев, мениджър на офиса на Modis в Пловдив.


Modis България получи редица награди. През 2019 г. организацията бе определена като "Компания на годината" на Международните бизнес награди Stevie Awards в категория "Бизнес и професионални услуги". Тя получи и награди за Най-добър доставчик на аутсорсинг услуги за 2019 г., както и за Най-добра програма за допълнителни придобивки.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X