Кариера

Започва регистрацията за конкурса "Наградите на БАИТ" за 2019 г.

Иван Гайдаров

От днес, 4 ноември, започва регистрацията за участие в конкурса "Наградите на БАИТ" за 2019 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии (ИКТ). Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 13 януари 2020 г. включително ТУК.

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

За 9-та поредна година БАИТ ще връчи награди в различни категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. Това издание на конкурса ще определи носителите на 8 отличия в следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос, като последното отличие се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации (за тази категория не се подават кандидатури).

Победителите във всяка категория ще получат ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства. СуперХостинг.БГ ще предостави на победителя във всяка една категория, хостинг и домейн за една година. Отличените в конкурса ще получат и Acronis True Image 2020 – персонално решение за киберзащита, предоставено от Акронис България.

Последните 8 издания на конкурса на "Наградите на БАИТ" се провеждаха под патронажа на Президента на Република България. Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2020 г.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X