Кариера

Топ мениджър от Excel екипа на Microsoft идва като лектор на Bulgaria Excel Days 2019

Иван Гайдаров

Специално за конференцията "Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices" ще пристигне един от главните мениджъри в Excel Group на Microsoft – Гай Хънкин.

От присъединяването си към Microsoft той работи в Excel тийма като Senior Program Manager, a в момента e Principal Program Manager, като основно отговаря за подобряването на възможностите за бизнес анализи и интегрирането на Power BI инструментите в Excel. Преди да се присъедини към Microsoft, Гай Хънкин е бил директор "Product Management" в сферата на онлайн гейминг индустрията, има солиден опит и бекграунд като инженер.

Темата на лекцията на Гай Хънкин ще е "What’s New in Microsoft Excel?"
Конференцията "Bulgaria Excel Days" ще се проведе на 21-ти ноември, 2019 г. в обновената зала "Витоша" на Интер Експо Център, София
Освен Гай Хънкин, в събитието ще участват водещи експерти от чужбина и България, носители на наградата Microsoft MVP – като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия), Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel.
А на 20-ти, 22-ри и 23-ти ноември, ще се проведат 6 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Лиам Бастик и Тони Де Йонкер.
И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и "tips and tricks", които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Повече информация за "Bulgaria Excel Days 2019" и специално за мастъркласовете може да намерите в сайта на събитието.

Билети се продават в платформата sabitie.bg

"Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices" се организира от ITraining (https://itraining.bg/) с любезното съдействие на Microsoft България. ICT Media, COMPUTERWORLD и CIO са медийни партньори на събитието.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X