Кариера

"Инженерна академия 5" на Вистеон стартира през октомври 2019!

Иван Гайдаров

За пета поредна година най-големият развоен център на Вистеон стартира Инженерна Академия, чиято основна цел е да улесни и ускори процеса по придобиване на базови знания за дизайна и управлението на електрониката на вградените устройства.

Компанията започна подбора на желаещите, които да се включат в обучителната инициатива. Допуснатите участници ще имат възможността да преминат през цялостна програма, включваща теоретични обучения, примери от реални проекти и практически упражнения. Разглежданите теми са: C/C++ development, Electronics and software for embedded systems, Data structures and algorithms, Object oriented design.

Успешно завършилите 4-месечната програма ще имат възможността да се присъединят към инженерните екипи на компанията като стажанти или ще получат предложение да заемат позицията на младши инженер и ще започнат работа по проекти за клиентите на компанията - водещи световни автомобилни гиганти като Daimler, BMW, Peugeot, Renault, Ford, General Motors Corporation, VW Group, Honda и много други.

Досегашните четири издания на Академията са изключително успешни - до момента 90% от участниците в програмата стават част от инженерните екипи на Вистеон България.

Ако програмирането и алгоритмите са Вашата страст, кандидатствайте до 24 септември 2019 г., като изпратите своето CV директно на bgcareer@visteon.com. Официалният старт на Академията ще бъде в началото на месец октомври.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X