Кариера

Project Management Summit Bulgaria 9th Edition ще се проведе на 15 ноември

Иван Гайдаров

Единственото по рода си събитие за професионалната общност на ръководители на проекти и екипи - Project Management Summit Bulgaria – за девета година ще се проведе на 15 ноември в НДК. В рамките на събитието PMI Bulgaria Chapter ще отпразнува и 50-тата годишнина на PMI.

Добри практики и реални бизнес сценарии, меки умения, хибридни подходи и методи за управление на проекти - това са само част от акцентите на Project Management Summit Bulgaria 2019.

9-тото издание на водещата специализирана конференция за мениджъри на проекти, която досега бе известна под името PMDay Bulgaria, се организира от PMI Bulgaria Chapter - българското представителство на международната организация за управление на проекти Project Management Institute.

Програмата на целодневното събитие ще се състои от интерактивни сесии, презентации, практически работилници и дискусии, водени от лектори от България и чужбина. Фокусът ще бъде върху новите тенденции и комплексния набор от знания и похвати, нужни на професионалистите в сферата на управление на проекти. Обзор на еволюцията на професията през последните десетилетия по случай 50-тата годишнина на PMI и други изненади също са част от програмата на това специално издание.

Събитието е подходящо за специалисти от всички индустрии и ниво на опит - ръководители на проекти (PM), ръководители на екипи,
професионалисти, търсещи кариерно развитие, промяна и повече възможностите в сферата на управлението на проекти, както и такива, работещи в сътрудничество с мениджъри на проекти и
млади кадри и студенти, търсещи кариерни възможности и разширяване на професионалната си мрежа от контакти.

Конференцията очаква да събере над 600 професионалисти.

Събитието ще завърши с парти, послучай 50-тата годишнина на PMI.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X