Кариера

Оя Гюр ще оглави Споделения център за услуги на "Кока-Кола ХБК"

Мария Динкова

Оя Гюр поема поста Shared Services Transition Director в Споделения център за услуги на "Кока-Кола Хеленик ботълинг къмпани", който се намира в София. Тя ще отговаря за оптимизиране на процесите и работата на компанията и предоставяне на най-добрите услуги за всички дружества на "Кока-Кола ХБК", както и на доставчици и клиенти.

На новата си позиция Гюр ще ръководи над 600 професионалисти, които извършват финансови и счетоводни дейности, подпомагат администрирането на процеси в сферата на човешките ресурси и осъществяват управлението на бизнес данните за Групата "Кока-Кола ХБК", оперираща в 28 държави.

"Щастлива съм, че ставам част от голямото семейство на "Кока-Кола Хеленик" в България. Тук компанията има уникално присъствие, предлагайки разнообразие от възможности за кариерно развитие в различни професионални области - от продажби, маркетинг и снабдяване до финанси, счетоводство, човешки ресурси и информационни технологии. Нашата компания е признат източник на таланти за Групата Кока-Кола ХБК и аз ще продължа да подкрепям растежа и развитието на нашите професионалисти", коментира Гюр.

Оя Гюр има бакалавърска степен по икономика от университет "Босфора" в Истанбул, както и магистърска степен по банково дело и финанси от университет "Уелс" в Обединеното Кралство.

През 1996 Гюр става част от системата на "Кока-Кола" и оттогава заема различни длъжности, включително финансов директор и директор "Връзки с инвеститорите" в "Кока-Кола ХБК". Притежава повече от двадесет години опит в сферата на бързооборотните потребителски стоки и солиден опит като финансов директор и финансов мениджър на водещи компании на пазара в областта на банковото дело и финансите, селското стопанство, петрол и газ.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X