Кариера

Семинарите в Endava University продължават и през лятото

Мария Динкова

Семинарите в Endava University продължават и през лятото, като следващата седмица ще се проведе лекция на тема "Шест тактики за качествен код при работа под стрес". Тя ще бъде представена от един от водещите софтуерни архитекти в света и главен директор "Технологии" в Endava – Оуен Уудс на 29 юли от 19.00 часа в Endava University. Събитието е насочено към широк кръг от специалисти в ИТ сферата, включително софтуерни инженери, тест инженери, мениджъри на проекти, лидери на екипи и др.

"За хората в нашия бранш се случва много често да работят под стрес, като са поставени пред предизвикателствата на сгъстени крайни срокове и специфични бизнес условия. Това може да доведе до компромиси с качеството на кода, които впоследствие се оказват проблем", обяснява Оуен Уудс. "С верния тактически подход обаче можем да повишим ефективността и да минимизираме риска дори в напрегнати ситуации. Точно това искам да покажа на IT общността в София", допълва той.


Семинарите в Endava University продължават и през лятото


Шестте тактики на Уудс ще предложат на специалистите комплексен подход, който включва оценка на дългосрочната стойност на техническите решения, използването автоматизация в процесите и запазване на фокуса върху ефективността. По време на семинара ще бъдат представени и конкретни примери, а участниците ще имат възможност да зададат и своите въпроси.

Участието в семинара на е безплатно, като е небохдимо предварително записване, тъй като местата са ограничени. Желаещите могат да заявят участие, като попълнят регистрационната форма.

Семинарът "Шест тактики за качествен код при работа под стрес" е част от проекта Endava University, който международната компания за IT услуги стартира през април тази година. Той предлага безплатни отворени събития за българските IT професионалисти и вътрешни обучения на служители, като част от платформата за споделяне на знание, която организацията развива на глобално ниво. В Endava University ще се проведат около 60 специализирани обучения годишно, като част от тях ще бъдат отворени за широката публика. Капацитетът на центъра е над 100 човека, с многофункционални зали с пълно техническо оборудване и възможност за директен онлайн стрийм на семинари. Амбицията на компанията е да привлича лектори със силна експертиза в различни области.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X