Кариера

22 студенти започнаха летния си стаж във VIVACOM

Computer World

Първата група от 22 студенти са започнали кариерното си развитие с лятната стажантска програма на VIVACOM, съобщиха от оператора. През следващите 3 месеца в 16-ото издание на програмата ще се включат общо 70 младежи, които ще придобият професионален опит и практически умения. "Тази година инициативата се провежда под мотото "VIVAGAME Открий своето място!" и ще даде възможност на голяма част от тях да получат постоянна позиция в компанията след края на обучението", допълват от телекома.

Още в първия си работен ден стажантите са преминалуи през две обучения. Едното ги е запознало с корпоративната култура и етикета на компанията, а второто е трябвало да надгради и да доразвие уменията им за водене на комуникация. До края на стажа си студентите ще работят по реални проекти, но ще се включат и в много други инициативи, които да обогатят знанията и професионалните им умения.

"Целта на стажантската програма е да открие млади и мотивирани хора, които търсят своето професионално развитие в България и да им покаже, че то е възможно. Програмата е изключително успешна, като доказателство за това са множеството специалисти, които започват своя кариерен път именно след приключването й, а впоследствие достигат до най-различни експертни и дори мениджърски позиции", твърдят от HR отдела на VIVACOM.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X