Кариера

Кандидатстването за стажантската програма на Paysafe вече е отворено

Мария Динкова

Вече е отворено кандидатстването за десетото издание на стажантската програма за ИТ специалисти на Paysafe и всички желаещи ще могат да подават документи до началото на месец юли. Самата програма ще стартира на 22 юли и ще бъде с продължителност шест месеца. Одобрените кандидати ще бъдат информирани своевременно.

Програмата като цяло е подходяща за хора без или с малко опит, които искат да се обучават в реална работна среда от софтуерни специалисти с опит в международни проекти. Участие в програмата могат да вземат студенти в последен курс, изучаващи академична специалност в областта на технологиите и програмирането; вече завършили академична специалност в областта на технологиите и програмирането; както и всеки, преминал през определени програми и курсове в областта на технологиите.

Стажантската програма е условно разделена на две части. По време на първите три месеца стажантите преминават през интензивно обучение, което представлява комбинация между лекции и упражнения. Технологиите, върху които са фокусирани теоретичните и практическите обучения, са: Java, Spring Boot, RESTful Microservices, Angular, Oracle, Kafka, Git, CSS, HTML, JS. Част от допълнителните изисквания към тях са да четат и да се упражняват и в домашни условия. Целта е участниците да развият способността си да работят в екип като един отбор. Първата част от обучението завършва със създаването на проект, базиран на гореспоменатите технологии.

През второто тримесечие от програмата стажантите се прехвърлят в различни екипи за разработване на софтуерни решения и имат възможността да трупат опит като разработват реален код. Всеки успешно завършил програмата има действителен шанс да стане един от служители на Paysafe в София.

Всички заинтересовани от стажа могат да посетят деня на отворените врати Plug Into Paysafe X Generation. Boost your IT career на 17 юни от 17:00 ч. в офиса на Paysafe в Capital Fort. Присъстващите ще получат повече информация за процеса по кандидатстване, подбор и селектиране на участниците и ще се запознаят с атмосферата и културата в компанията.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X