Кариера

10-и юбилеен кариерен форум организира ФМИ

Владимир Владков

Кариерен форум за всички студенти организира за 10-а поредна година Кариерният център на ФМИ към СУ „Св. Кл. Охридски“. Тази година той ще се проведе на 4 и 5 юни 2019 г. в парка на ФМИ, като засега участие са заявили над 70 фирми. Крайният срок за регистрация е днес, 15 май 2019 г.

„Превърналите се вече в традиция финансови дарения на фирмите тази година ще се използват за стипендии и награди за победители от олимпиади и състезания, както и за поощряване на кариерното и академичното им израстване“, обясняват от Кариерния център. Освен това средствата ще се използват за подпомагане с частични стипендии на одобрените от комисията за номиниране на студенти за обучение в чужбина по програмите за мобилност на ФМИ (съгласно установените вътрешни правила на комисията на ФМИ).

Ще бъдат осъществени и различни програми и инициативи, насочени към издигане на авторитета на ФМИ и СУ „Св. Климент Охридски“. Предвижда се също финансиране и организиране на образователни програми и инициативи за студенти, млади учени и ученици в областта на математиката и информатиката, инициативи, свързани с кариерното развитие на колегията на ФМИ (включително студенти); организиране, финансиране и осъществяване на други дейности.

Фирмите заявяват своето участие чрез регистрация.

Във връзка с 10-ия рожден ден на Кариерния форум ФМИ на СУ ще награди с благодарствени плакети 10 фирми за цялостно ползотворно сътрудничество с ФМИ и неговия Кариерен център през годините, добавят организаторите.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X