Кариера

До 30 април Vivacom събира кандидати за лятната си стажантска програма

Владимир Владков

Vivacom отново организира лятна стажантска програма, като срокът за кандидатстване изтича на 30 април. Кандидатите трябва да изпратят автобиография и мотивационно писмо до кариерния център на оператора.

Лятната програма на VIVACOM осигурява платен тримесечен стаж на трудов договор, както и пакет специални придобивки. Стажантите ще могат да придобият практически опит, работата по реални казуси от бизнеса и менторинг от опитни експерти от компанията.

„Всяка година близо 40% от стажантите продължават развитието си в телекома. И тази година обявените стажантски позиции са в почти всички отдели на компанията, включително „Информационни технологии“, „Финанси“, „Право“, „Маркетинг“, „Човешки ресурси“, „Продажби“ и др.“, обясняват организаторите. Перспективите за развитие в компанията бяха представени пред студентите от ТУ - София и УНСС по време на кариерните форуми, проведени в тях.

„Студентите в УНСС се запознаха с успешни примери на служители на VIVACOM, започнали като стажанти в компанията и израснали до позиции като старши мениджър и директор. Тази година е 16-о поредно издание на програмата, което протича под надслов „VIVAGAME Открий своето място!“

Студентите в УНСС 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X