Кариера

“Мнемоника” увеличава екипа си

Computer World

Стоян Костов вече е мениджър „ИТ инфраструктура и мрежи“ в българската ИТ компания “Мнемоника”, утвърден доставчик на решения за информационна сигурност. Преди това той е оглавявал сектор „ИТ инфраструктура“ в Райфайзенбанк България. Повече от 15 години е работил в А1, като през 10 от тях е ръководил сектор „Системна администрация“. Завършил е Техническия университет в София, специалност „Информационни технологии“.

Стоян Костов ще ръководи стратегическо за Мнемоника звено за съхранение и обработка на данни, както и ключовите за всяка организация комуникации. Наскоро “Мнемоника” отбеляза 10 години от основаването си и отчете над 1000 успешно реализирани проекта за повече от 200 клиента у нас и в чужбина.

 

Разширяването на екипа и привличането на професионалист с почти 20-годишен опит ще подпомогнат реализирането на нови проекти и постигането на планирания ръст на компанията.

Оптимизирането и модернизацията на ИТ инфраструктурата са ключови фактори за успешната дигитална трансформация – процес, през който преминават много организации днес. За да е успешен този преход, подходът на Мнемоника поставя в центъра потребителя и целите, които бизнесът очаква да бъдат постигнати. Едва тогава идва ред на избор на конкретни технологии и изграждане на ИТ инфраструктурата.

Очакванията към ИТ инфраструктурата се променят постоянно, за да може тя да отговори на изискванията и динамиката на бизнеса. С подкрепата на Стоян и водения от него екип съм убеден, че ще продължим да сме доверен партньор на клиентите“, коментира Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен директор на “Мнемоника”.

 

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X