Кариера

„Бизнесът в действие“ помага на младите хора да започнат своята кариера

Computer World

На 13 април ще се състои откриването на инициативата „Бизнесът в действие“, организирана от AIESEC. За 14 поредна година международната младежка организация ще събере на едно място студентите и компаниите в България. Участниците в събитието ще имат възможност да покажат своите способности пред потенциални работодатели и да получат предложение за стаж.

Целта на инициативата „Бизнесът в действие“ е да създаде “мост между студентите и бизнеса в България”. Това е мястото, на което един млад човек може да получи възможност да покаже силните си страни; това е мястото, където един млад човек може да бъде забелязан; това е мястото, където се реализират мечти, подчертават от AIESEC.

Събитието ще се проведе в рамките на два уикенда през април (13 и 14, 20 и 21 април). Участниците ще могат да се срещнат със специалисти от различни професионални сфери и да разберат пред какви предизвикателства се изправя бизнесът ежедневно. Сред компаниите, които ще присъстват, са DHL, Emag, EY, Raiffeisenbank, Coca-Cola HBC, PwC и други.

Участието на всички младежи между 18 и 30 години е безплатно. Желаещите да се включат в инициативата трябва да попълнят апликационна форма. За повече информация посетете страницата на събитието във Facebook.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X