Кариера

Телерик Академия с безплатни работилници по програмиране през март

Computer World

Телерик Академия обяви, че през март стартира безплатни работилници по програмиране за начинаещи с едни от най-търсените технологии

Java и .NET. В рамките на общо осем вечерни занимания в обучителния център на Телерик Академия участниците ще усвоят основите на програмирането и ще се подготвят за кандидатстване в Telerik Academy Alpha – 6-месечна програма за кариерен старт в ИТ. Работилниците са отворени за всички желаещи, като е необходима предварителна регистрация за заниманията с фокус върху Java, .NET и Quality Assurance (осигуряване качеството на софтуера). От участниците не се изисква предишен опит или познания по програмиране. Те ще разполагат с подбрани въведителни материали и практически задачи, с които да се подготвят самостоятелно вкъщи преди всяка среща.

 

По време на практическите работилници водещите технологични трейнъри на Телерик Академия ще отговарят на въпроси и подпомагат напредъка на участниците, за да навлязат те бързо и уверено в сферата на програмирането.

Работилниците ще се провеждат веднъж седмично от 19:00 ч. до 21:00 ч. в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост. Участниците могат да избират между работилници с:

- Java на 13 и 20 март и 3 и 10 април 2019 г.

- .NET на 27 март, 9 и 23 април и 7 май 2019 г.

Практическите занимания служат като първа стъпка към професионална реализация в ИТ. С тяхна помощ участниците ще натрупат необходимите умения и практика за успешно кандидатстване в една от програмите Telerik Academy Alpha с Java, .NET или Quality Assurance (QA). Приемът за тях е отворен до 15 април 2019 г.

 

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X