Кариера

"Мнемоника" с ключово назначение в сферата на киберсигурността

Computer World

Дончо Дончев се присъединява към „Мнемоника“ като мениджър „Управление на услуги и информационна сигурност“ и ще ръководи екипите, доставящи решения в сферата на киберсигурността.

„От основаването на Мнемоника досега киберсигурността винаги е била ключова сфера от нашата дейност. Компанията е добре позиционирана и екипът редовно е сред водещите по ефективност в класацията ИКТ ТОП 100. Вярвам, че под ръководството на Дончо екипът ще продължи да доставя висококачествени услуги. Това ще допринесе за повишаване удовлетвореността на клиентите, което е важна предпоставка за разширяване на бизнеса. Със стратегията и плана, които имаме, съм сигурен, че ще затвърдим позициите си на водещ доставчик на решения за информационна сигурност и регулаторна съвместимост”, споделя Вихрен Славчев, съосновател и изпълнителен директор на Мнемоника.

Дончев е завършил Техническия университет в София, специалност „Комуникационна техника и технологии” с професионална квалификация „Инженер по телекомуникации“. Той притежава повече от 15 години опит в ИКТ сектора иекспертиза в сферите на информационната сигурност, мрежи и телекомуникации, процедури и регулаторна съвместимост. Имал е ключова роля в производствени компании, финансовия сектор и телекомуникациите.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X