Кариера

Диан Делава от Белгия спечели тазгодишното издание на EntrepreGirl

Computer World

Белгийката Диан Делава със своя проект StepUP, който предлага персонализиране на стратегиите за малки и средни предприятия, е победител в тазгодишното издание на конкурса EntrepreGirl, който по традиция търси и награждава дами с високи постижения в бизнеса. Фокусът на състезанието и тази година беше върху отличаването на най-добрите проекти и практики, давайки възможност за изява на младите предприемачи както в България, така и в цял свят.

Последният етап от конкурса EntrepreGirl за млади дами предприемачи се проведе пред международно жури, в състава на който влиза и Катерина Атанасополу,  Маркетинг директор на Dell за Централна и Източна Европа. Конкурсът се организира от Българския център на жените в технологиите (BCWT) и има за цел да развие предприемачески умения сред младите дами, предизвиквайки ги да споделят своите свежи идеи със света.

Само 10 състезатели достигнаха финалната фаза на онлайн представянето, в която всеки има само 7 минути, за да презентира проекта си по най-впечатляващия начин. Виртуалната сесия на живо се проведе пред седемчленно международно жури, състоящо се от дами, представители на различни сектори.

"В Dell виждаме равните възможности и разнообразието като сила, която стимулира иновациите в бизнеса и играе ключова роля за успеха на компанията. Ще продължим да подкрепяме проекти, които насърчават младите умове и равните възможности от самото начало на развитието им“, коментира Катерина Атанасополу.

През последните четири години EnterpreGirl насърчава повече от 200 български момичета и млади жени да споделят идеите си. Петото издание вече е отворено за нови кандидати, като в конкурса могат да се включат жени от цял свят на възраст от 16 до 25 години.

Повече информация за конкурса можете да намерите на www.entrepregirlbg.com

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X