Кариера

Телерик Академия ще обучава безплатно начинаещи с JavaScript

Владимир Владков

Телерик Академия организира безплатна серия от работилници по програмиране с популярния програмен език JavaScript. „Обучението е насочено към хора с начален или никакъв опит в областта на програмирането и ще се провежда в обучителния център на Телерик Академия в кв. Младост на 4, 11 и 18 декември и 2 януари от 18:30 до 20:30 ч. Входът е свободен, но изисква предварителна регистрация“, заявиха от частната образователна организация.

Практическите работилници са отворени за желаещите да усвоят езика JavaScript и да стартират кариера в ИТ сектора. По време на обучението курсистите ще получат базови познания по програмиране, които да има послужат като първа стъпка за кандидатстване в 6-месечната програма за обучение на софтуерни специалисти - Telerik Academy Alpha.

„Обученията ще следват популярния в глобален мащаб формат на обърнатата класна стая, в която участниците се обучават самостоятелно вкъщи с онлайн видео материали и практически задачи, а на място дискутират въпроси и най-добри решения", обясняват от Телерик Академия.

За целта участниците имат достъп до специализирана безплатна селекция от онлайн учебни материали. На място те се консултират с опитните технологични трейнъри на Телерик Академия и асистенти. "Отделяйки по 5 часа на седмица за самоподготовка в продължение на 4-6 седмици и посещавайки работилниците, участниците ще усвоят фундаментални познания по програмиране. Те ще разполагат и с необходимите умения за успешно кандидатстване в програмата Telerik Academy Alpha с JavaScript, приемът за която е отворен до 4 януари 2019 г.“, допълват организаторите.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X