Кариера

RTB House с нов директор бизнес развитие за Източна и Централна Европа

Computer World

RTB House, глобална компания, която предлага модерни ретаргетинг технологии на най-големите рекламодатели в света, издигна

на позицията директор бизнес развитие за Източна и Централна Европа. Той ще отговаря за всички бизнес активности в Турция, Русия, Украйна, Чехия, Словакия, Румъния, Унгария и България. С нетърпение очаквам новите предизвикателства пред мен. Привилегия е да съм част и да водя такъв екип. Ще направя всичко възможно да подобря водещата позиция на компанията в рекламната индустрия в региона”, коментира новия си пост Арас.

 Специалистът се присъединява към екипа на компанията през 2013-а като мениджър за Турция и отговаря за локалното развитие на продажбите и партньорствата. Благодарение на него страната става един от най-големите центрове за RTB House в региона. През 2016-а той е повишен за директор Бизнес развитие за Турция и вече отговаря и за тази част от позиционирането на компанията, с директна връзка с централата във Варшава.

 Динамичното развитие в Турция беше възможно благодарение на експертизата на Омер. Уверени сме, че ръстът на нашата компания в региона на Източна и Централна Европа ще продължи и ще бъде все по-силен под неговото лидерство”, смята от своя страна Даниел Сърмач, оперативен директор на RTB House.

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X