Кариера

Световно признати лектори идват в София за DevReach 2018

Computer World

Световно признати лектори от технологичната индустрия ще водят различните панели на водещата международна конференция за разработчици - DevReach 2018 – организирана от Progress, която ще се проведе на 13 и 14 ноември 2018 г. в София. Събитието, в което се очаква да вземат участие над 600 разработчици от цял свят, ще включва близо 45 технически лекции за най-новите тенденции в разработката на приложения и семинар за развиване на лидерски умения.

Лектори

Сред основните лектори личат имената на Ричард Кемпбъл, създател на подкастове, лектор, автор и основател на The Humanitarian Toolbox, добре познат в индустрията разработчик, консултант и съветник на редица технологични компании, чиято лекция ще бъда посветена на опасностите и обещанието, които носи изкуственият интелект, и Дейвид Нийл, developer advocate в Okta, опитен софтуерен разработчик, експерт и лектор на събития в ИТ индустрията, който е и Microsoft MVP.

За поредна година DevReach събира в София световно известни лектори от ИТ индустрията, които ще представят най-новите тенденции и добри практики в .NET, JavaScript, UX, AI и AR/VR. Участниците в конференцията ще имат възможност не само да надградят уменията и знанията си, но и да почерпят опит от глобалната ИТ индустрия. С 10-годишната си история и над 500 участници от 20 държави само през 2017 г., DevReach се превърна в пресечна точка на международната общност от разработчици”, коментира Веско Колев, вицепрезидент „Продукти за разработчици“ в Progress.

DevReach се спонсорира от Progress и ще се проведе с подкрепата на Milestone Systems Bulgaria, SmartIT, Bede Gaming, ActiveTrades, DSK Bank и Accedia.

За повече информация за събитието и лекторите, както и за регистрация посетете https://devreach.com/.

 

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X