Кариера

В Телерик Академия започва нов курс за Java програмисти

Computer World

 

От 19 ноември стартира нова програма за подготовка на софтуерни специалисти с Java в Телерик Академия. Обучението е с продължително 6 месеца и има за цел да подготви участниците за кариерен старт в ИТ сектора.

Програмата е подходяща както за студенти в областта на информационните технологии, така и за специалисти от други сфери, които искат да се преквалифицират. Обучението е с изцяло практическа насоченост, а форматът е присъствен. Участниците работят по реални проекти и казуси от компании под менторството на опитни специалисти. Докато трупат технологичен опит и знания, курсистите развиват също личностните и комуникационните си умения.

Повече информация за програмата и за възможностите за професионална реализация с Java желаещите да се включат ще могат да получат по време на специализираното събитие „Как да стартираш кариера с Java“. То ще се проведе на 19 септември от 19:00 ч. в трейнинг центъра на Телерик Академия. Входът е свободен, но се изисква предварителна регистрация.

В рамките на кариерната вечер участниците ще научат повече за програмата Telerik AcademyAlpha. Те ще разберат и кои са качествата и уменията, необходими за успешна професионална реализация в ИТ сектора, директно от възпитаници на Академията.

Кандидатстване

От кандидатите се изисква да са навършили 18 г. и да са мотивирани да започнат кариерното си развитие в ИТ сектора. До 12 октомври всички желаещи трябва да подадат своята автобиография на сайта на Телерик Академия. След това трябва да се явят на входен изпит по основи на програмирането с език по избор: Java, C#, JavaScript, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift.

Подготвителни материали могат да бъдат намерени онлайн. На финала е необходимо да преминат кратък онлайн когнитивен тест, който подпомага последващия индивидуален подход на преподаване към всеки курсист.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X