Кариера

Три български компании сред призьорите на престижните награди Stevie

Computer World

Три български компании попаднаха сред призьорите в тазгодишното издание на престижните награди Stevie (от гръцката дума за “коронован”), които ще бъдат връчени на 20 август на официална гала вечер в Лондон.

Наградите Stevie са част от най-престижната програма за признаване на бизнес постижения и иновации във всички области, като в тях могат да се включат професионалисти и компании от цял свят, от всички сектори – публичен и частен, неправителствени организации, големи и малки фирми. Кандидатурите, които всяка година са около 10 000, са разделени в 7 различни програми – управление, маркетинг, връзки с обществеността, обслужване на клиенти, човешки ресурси, нов продукт и т.н.

 

Трите български организации спечелиха общо шест златни, сребърни и бронзови статуетки Stevie в различни категории. Големият победител от българските представители е компанията „A Data Pro“ (София), която спечели златна статуетка в категорията „ИТ отдел на годината“ и бронзови в категориите „Екип „Човешки ресурси“ на годината“ и „Най-добър нов продукт или услуга на годината“.

Сред другите удостоени със сребърна и бронзова награда Stevie бяха „Accedia JSC“ (София) в категорията „Компания на годината - компютърен софтуер“ и „М3 Communications Group“ (София) в категорията „Агенция за връзки с обществеността на годината в Европа“ и „Изпълнителен директор на годината – реклама, маркетинг и връзки с обществеността“.

Наградените компании бяха избрани измежду над 3900 номинации, получени от организации и хора от повече от 74 страни, след детайлна преценка от страна на журито, включващо над 250 изпълнителни директори.

Пълният списък на удостоените с награда Stevie по категории можете да намерите на www.StevieAwards.com/IBA. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X