Кариера

Денис Юхно е новият изпълнителен директор в DataArt България

Computer World

Украински специалист в областта на информационните технологии поема управлението на местното поделение на омпанията за разработка на индивидуални софтуерни решения DataArt. Денис Юхно заеме мястото на досегашния изпълнителен директор Виктор Андонов, който се оттегля от поста, за да поеме нови ангажименти.

Денис Юхно е на 38 г. и притежава богат опит като проектен мениджър, delivery мениджър и ръководител на различни екипи. Завършил е Техническия университет в Харков, Украйна и е работил за компании като Luxoft, KPMG, EPAM Systems, Microsoft и др.

Негов основен приоритет до края на годината ще бъде развитието на развойния център на DataArt у нас, разрастването на екипа и привличането на висококвалифицирани ИТ специалисти, посочват от компанията

В българския офис на DataArt има страхотни професионалисти, с които имах честта да работя през последната една година. С новия пост, който поемам, ще се постарая да привлечем още качествени кадри и да затвърдим имиджа на компанията като водещ разработчик на индивидуални софтуерни решения за клиенти от различни индустрии. Продължаваме процеса по наемане, така че – всеки, който има желание да работи при нас, нека не се колебае и да кандидатства“, коментира Денис Юхно.

Развойният център на DataArt у нас бе открит през месец октомври 2016 г., а в глобален план компанията съществува от 1997 г. Насам. Организирана като глобална мрежа от компании за технологични услуги, тя обединява експертния опит на над 2600 професионалисти в 20 локации в САЩ, Европа и Латинска Америка.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X