Кариера

ERP Academy със стипендии за студенти по бизнес софтуер

Computer World

Стипендии на мотивирани студенти, които кандидатстват в магистратурата по „Бизнес анализ и ERP решения“, ще дава образoвателната организация ERP Academy. Желаещите да кандидатстват за стипендиите трябва да изпратят автобиография и мотивационно писмо на адрес info@erpacademy.bg до 31 август.

Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ е създадена в партньорство с Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и залага силно идеята на западния модел на преподаване, като от студентите се изискват решаването на реални бизнес казуси и участие в ролеви игри, коментират двете организации. Тя включва обучение по ERP, CRM, BPM (Business Process Management), бизнес анализи и управление на големи масиви от данни, обединени комуникации (unified communications), мобилни приложения, Internet of Things (Интернет на нещата), бизнес комуникации и други.

През последната година в програмата въведен и нов предмет „Управление на лични данни“. В него се разглежда новия регламент за управление на данните GDPR, който влезе в сила за целия Европейски съюз на 25 май тази година. По време на обучението си студентите получават възможност за изява на своите умения, а тези от тях, които се представят най-добре получават предложение за реализация в компаниите, партньори на магистратурата.

Сред преподавателите в ERP магистратурата са представители на успешни фирми от сектора в България, както и консултанти от международни компании, които запознават студентите с най-новото от все по-бързо набиращата скорост дигитална трансформация на бизнеса. Работата им включва детайлно проучване на бизнес процесите, тяхното оптимизиране и имплементиране в ERP системите, с цел автоматизация и ефективно управление на ресурсите на компаниите.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X