Кариера

HyperScience търси софтуерни инженери за стажантска програма в София

Computer World

Старт на набирането на инженери за своята първа лятна стажантска програма обяви американската компания HyperScience. Тя е специализирана в автоматизирането на административна и офис дейност. Участниците ще са ангажирани в периода юли - октомври 2018 г. на пълен работен ден, в офиса на компанията в София.

Позицията е отворена за кандидати с основни софтуерни умения и добро владеене на английски език. Като част от програмата стажантите ще имат възможност да работят по реални проблеми и задачи във компания занимаваща се с AI и разработваща първокласни и иновативни продукти.

Опитните инженери от HyperScience пък ще напътстват и помагат на стажантите да развият потенциала си, както и да научат нови интересни неща в сферата, в която искат да се развиват. В края на програмата, ще има възможност и за сключване на постоянен трудов договор с компанията

Крайният срок за кандидатстване е до 12:00 часа на 15 юни, като първа стъпка в процеса по подбор е решаване на задача, която екипът на компанията е съставил. Тя може да бъда открита тук , а решенията участниците могат да напишат на Java, C ++ или Python.

След края на състезанието, участниците предали най-точни решения на задачата, ще бъдат поканени на интервю и от тях ще бъдат избрани стажантите в HyperScience.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X