Кариера

ФМИ организира дискусия за иновативни технологии FMI All-Stars

Владимир Владков

Преподаватели и алумни на Факултета по математика и информатика към СУ “Св. Кл. Охридски“ ще могат да представят свои идеи и ще водят дискусия по теми, интригуващи както студентите, така и работещите в ИТ индустрията.по време на неформалната конференция FMI All-Stars. Тя се организира от ФМИ на 19 май от 11:30 часа на територията на факултета.

Целта на събитието е да обогати знанията на присъстващите, да предостави възможност за комуникация с преподавателите и алумните на ФМИ в неформална обстановка, както и да вдъхнови създаването на иновативни технологии. Друга основна цел е да се предостави платформа, на която лекторите да имат възможност да разкажат и представят нещо различно, любопитно и полезно, свързано с ИТ сферата, обясняват организаторите.

По време на FMI All-Stars се предвиждат 6 панела от дискусии с кратки почивки помежду им, завършващи с коктейл в двора на факултета. По време на събитието ще има логически загадки под формата на игри за присъстващите, а победителите ще получат подаръци.

Две седмици по-късно – на 5 и 6 юни ФМИ организира и традиционния си Кариерен форум, който тази година се провежда за 9-и пореден път.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X