Кариера

Телелинк подкрепя майсторски клас за анализ на данни в Американския университет

Computer World

Американският университет в България организира двудневен майсторски клас за анализ на данни. Data Science Master Class ще се проведе в Elieff Center, София, на 23-24 март и представлява цялостен курс, предназначен да разясни в детайл същината на големите данни, науката за данните и машинното обучение (big data, data science и machine learning).

Инициативата се реализира с подкрепата на Telelink, Opremedia и Data Science Society.

Първият ден от майсторския клас е насочен към хора с бизнес интереси, които се интересуват или работят в областта. Темите през втория ден са ориентирани към ИТ професионалисти, които имат интерес да придобият практически опит в тази сфера. Лектор ще бъде Северино Мерегали, професор по информационни системи в Училището по мениджмънт на SDA Bocconi.

Като част от кампанията #DataIsTheNewOil, Телелинк дава възможност и на петима ученици от 12 клас или студенти да си осигурят безплатно участие в майсторския клас, като за целта трябва да попълнят регистрационната форма за участие в срок до 16 март и да дадат възможно най-интересния отговор на въпроса „Защо според вас данните са по-ценни от нефта?“.

Телелинк кани желаещите да се регистрират и да дадат своя отговор на интернет адрес: http://bit.ly/2BLcaqY.

Повече за самия курс можете да намерите ТУК

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X