Кариера

Предстои традиционният „Форум на кариерното развитие” във ФМИ

Computer World

На 6 и 7 юни 2017 г. от 10 ч. за осма поредна година във Факултета по математика и информатика (ФМИ) към СУ "Св. Климент Охридски" ще се проведе „Форум на кариерното развитие”. Събитието ще се проведе на открито, в градината на ФМИ, на адрес: бул. „Джеймз Баучер“ 5. Мотото на тазгодишното издание е „Знам и искам да го докажа“.

Целта на Форума е да срещне студентите с водещи компании в сферата на информационните технологии и точните науки и по този начин да им предостави възможности за развитие и професионална реализация, обясняват организаторите. Освен интервюта със студенти, по време на събитието ще се провеждат и фирмени презентации и уъркшопи в зала 326 на ФМИ. Ще участват повече от 50 фирми.

Събитието се провежда с благотворителна цел: подпомагане на развитието на изявени студенти на Факултета по математика и информатика, като средствата ще се използват за стипендии и награди (победители от олимпиади и състезания: Турнир проф. Борислав Боянов, Турнир за купата на Декана, Награда „Академик Борислав Боянов”, Годишна награда на името на проф. дмн Иван Сосков), както и за поощряване на кариерното и академичното им израстване.

Подробна информация за „Форума на кариереното развитие” във ФМИ 2017 може да се намери на http://dni.career.fmi.uni-sofia.bg/. Генерален спонсор на събитието е SAP Labs Bulgaria.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X