Кариера

Световната компания New Horizons с кампания за безплатно обучение

Computer World

New Horizons Computer Learning Centers отбелязва 35-ата годишнина от създаването си с кампания за безплатно обучение в шест избрани учебни центъра на компанията по света, съобщиха от компанията.

Отворила първия си център през 1982 г. в Laguna Hills, Калифорния, днес New Horizons има над 300 учебни центъра в повече от 60 държави и е помогнала на милиони хора да станат по-успешни в работата си с обучения за информационни технологии, настолни приложения, мениджмънт и т. нар. меки умения, обясниха от родния център - Ню Харайзънс България.

В глобалната кампания по повод 35 годишнината, всеки месец до края на 2017 г. се провежда томбола за безплатно обучение в един от шест центъра на New Horizons по света: Дъблин, Дубай, Сингапур, Сидни, Лос Анджелис и Ню Йорк.

Наградата включва:

  • участие в избрано обучение от публичния график на съответния учебен център;

  • двупосочен самолетен билет;

  • настаняване в хотел за периода на курса;

  • 500$ за храна и забавления.

Кампанията е отворена за участници от целия свят, които имат навършени 18 години.
Наградите се теглят в началото на всеки месец в Сан Хосе, Калифорния, от независима организация, като в томболата участват всички валидни регистрации за предходния месец.

„Щастливи сме да споделим, че сред десетките хиляди участници от целия свят, вече има печеливш участник от България, обяви Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България. – Победителят ще разшири знанията си за управление на ИТ услуги с обучение за ITIL® Foundation в Сидни, Австралия. Надяваме се до края на годината и други участници от България да имат късмета да надградят кариерните си умения, посещавайки мечтана дестинация. Всеки месец е нов шанс да спечелите, само трябва да участвате.“

Повече за кампанията е налична в блога на Ню Харайзънс, а желаещите да се регистрират за участие, могат да посетят официалната страница www.newhorizons.com/35.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X