Кариера

Нетинфо с нов търговски директор – Антония Велева

Владимир Владков

От 11 май тази година Антония Велева става търговски директор на Нетинфо, дигиталната медийна компания, част от Нова Броудкастинг Груп.

Велева има над 15-годишен професионален опит в управлението на технологиите и продажбите на дигитален бизнес на гръцкия пазар. Работила е редица международни компании, включително Eurisco (основен представител на Double Click за Гърция), Fortune, Digitalcosystems EMEA и Adweb. Тя е част от екипа, създал първата програматик среда в Гърция. Работила е за компанията, представител на Adobe Media Optimizer, която въвежда първите в Гърция кросмедийни форми на рекламни кампании.

„Щастлива съм, че след повече от 15 г. се завръщам в България и ще имам уникалната възможност да работя с най-добрите експерти на дигиталния пазар в страната”, споделя Антония Велева след присъединяването си към Нетинфо.

„В позицията си на търговски директор Антония ще допринесе с експертизата си за бързо разрастващото се портфолио на компанията”, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X