Кариера

Невена Танева е новият HR мениджър на SAP Labs България

Computer World

От края на месец април тази година Невена Танева е новият мениджър „Човешки ресурси“ в развойното звено на SAP в София - SAP Labs България. Тя ще отговаря за изпълнението на глобалната стратегия за развитието на човешките ресурси на компанията в България, както и ще работи за устойчивото развитие на българския развоен център като предпочитан работодател в ИТ индустрията, обясниха от ИТ компанията.

„Имах възможност да опозная SAP, докато работех по проект в периода на растежа на развойния център през 2014 г. За мен е привилегия да работя отново в тази компания с изключително иновативна стратегия за управление на талантите. SAP е сред бизнес организациите, които задават стандартите в тази област в световен мащаб“, споделя тя.

Невена Танева е магистър по психология от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Тя има повече от 14 години опит в областта на управлението на човешките ресурси, като четири години е била мениджър на екипа от Бизнес партньори Човешки ресурси в Обединена Българска Банка и осем години работи като старши консултант в AIMS Human Capital.

„Вярвам, че хората са най-ценното богатство на една компания. Не бих ги нарекъл актив, тъй като активите се амортизират с времето. Докато колкото повече време работят хората в една компания, толкова по-ценни стават те за нея заради опита и познанията си. И като при всяко богатство, много важно е да се отнасяме към хората с уважение и да се грижим за тях. В SAP се стремим да го правим ежедневно. Сигурен съм, че заедно с Невена ще продължим да работим успешно в тази посока и да поддържаме приятелската и позитивна атмосфера, градена през годините в компанията ни“, споделя Радослав Николов, изпълнителен директор на развойния център на SAP в България.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X