Кариера

Предстои второ издание на конкурса HR Innovation Challenge на SAP

Computer World

За втора поредна година водещата компания в сектора за бизнес софтуер SAP провежда конкурса за HR лидери от Централна и Източна Европа, които са разработили и прилагат креативни и иновативни подходи в управлението на човешките ресурси, оказващи директно влияние върху бизнеса. Конкурсът HR Innovation Challenge се осъществява с подкрепата на SAP SuccessFactors, лидерът в облачно базирания Human Capital Management (HCM) софтуер за управление на таланти, базов HR и HR аналитики. Целта на този проект е да открие новаторството и блестящите идеи в най-стратегическите сфери на управлението на човешките ресурси; да подкрепя талантите и още по-силно да развие тази област. 

Кандидатите в конкурса HR Innovation Challenge на SAP могат да подават своите реализирани проекти онлайн до 8 май 2017 г.“Щастливи сме да надградим предизвикателството от миналата година, което донесе много ценен опит и реално въздействие за участниците и най-вече за победителя – Grundfos Hungary. И тъй като дигиталната трансформация не е само внедряване на технологии, но и създаване на култура на иновации, ние в SAP с гордост подкрепяме личности и компании с такъв подход, Затова нямам търпение да получим кандидатурите за тазгодишния конкурс,” сподели Деймън О‘Нийл, директор бизнес развитие за SAP SuccessFactors в Централна и Източна Европа. 

Участниците, които споделят своята най-добра HR практика, инициатива с директно влияние върху бизнеса или история на успеха на трансформацията до 8 май 2017 г., имат шанса не само да получат международно признание от своите колеги в региона, но и да спечелят:

  • Пропуски за HR конференцията SuccessConnect в Лондон от 12 до 14 юни за всички финалисти (2 пропуска на финалист) – сред основните теми на събитието тази година ще са ефекта на технологиите и дигиталната трансформация върху ЧР, модерните и интерактивни екипи и стратегия за развитие на ЧР, включително машинно обучение и изкуствен интелект; основен лектор ще е сър Ричард Брансън, основател на Virgin Group

  • Целодневен HR Digital Transformation Design Thinking уъркшоп със SAP SuccessFactors експерти за всички финалисти;

  • Голямата награда – сесия с Кун Гонисен, бившия треньор на Ким Клайстерс, получил международно признание за треньорските си умения, който ще осъществи сесия на място с екипа и цялата компания на победителя.

Носителят на голямата награда през 2016 г. – Grundfos Hungary, най-големият производител на циркулатори в света и един от водещите производители на помпи в глобален мащаб – бе отличен за своя проект „Героят и Експертът“, ръководен от Ценге Гелбманн, мениджър „Таланти и развитие“. “Спечелването на тази награда миналата година означаваше много не само за мен, но и за целия екип. Тя донесе много позитивно и зареждащо изживяване за моите колеги и цялата компания, както и нов поглед към нашите управленски практики, благодарение на сесията с Кун Гонисен. Освен това, нашият награден проект стана толкова популярен сред нашите служители в Унгария, че тази година го стартираме на глобално ниво”, сподели Гелбманн.

При регистрацията участниците трябва да изберат една от четирите категории за своя проект – „HR трансформация“, „Развитие и приемственост“, „Обучителни инициативи с влияние върху бизнеса“ и „Наемане на топ таланти“. Подадените проекти ще се разглеждат от експертно жури с членове Здравка Деметер Бубало, групов HR вицепрезидент, MOL Hungary; Катрин Хааг, HR директор SAP MEE; Тим Ринго, регионален вицепрезидент SAP SuccessFactors VAT, EMEA и MEE; Марта Шлачич, HR директор, PGE Polska Grupa Energetyczna; и Симона Поповици, групов HR директор, KMG International. Сред основните критерии за оценка са новаторството и креативността в подхода; доказателство за положително въздействие върху бизнеса, пряко свързано с инициативата или процесите; трудност и значение на адресирания проблем.

Кандидатите могат да подават своите реализирани проекти онлайн до 8 май 2017 г. Носителят на голямата награда в HR Innovation Challenge ще бъде обявен по време на SuccessConnect в Лондон от 12 до 14 юни 2017 г.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X