Кариера

ТУ–София организира изложението Стажове

Computer World

За шеста поредна година в Техническия университет – София  ще се проведе изложението на работодатели – „Стажове“. Официалното откриване на събитието ще бъде на 4 април 2017 г. от 10:00 ч. във фоайето на Учебен блок 12 на висшето училище. Редица компании от технологичния, телекомуникационния и аутсорсинг сектора ще представят възможности за стаж или стипендии на студентите.

75 са участниците, които ще се включат в тазгодишното изложение, разположени на щандове в учебни корпуси 2 и 12. Над 85% от тях имат в екипите си голям брой възпитаници на университета.

Всички представители на бизнеса ще имат възможност за директен контакт със студентите като техни потенциални работодатели и ще представят информация за своята дейност за свободни стажантски позиции и за стипендиантски програми. Организаторите отбелязват, че чрез събитието студентите получават възможности за нови контакти, натрупват увереност при представянето си и правят първи стъпки в своята кариера.

„Стажове“ е най-голямото университетско събитие в страната, в рамките на което бизнесът в България се запознава отблизо със своите бъдещи експерти, посочват от висшето училище.

На 6 април 2017 год. ще се проведе изложение „Стажове“ и на територията на ТУ-София, филиал Пловдив. Заявилите работодатели до момента са около 40. Организатор на изложението е Център „Кариера и възпитаници (Алумни)“ на ТУ-София.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X