Кариера

Обявиха победителите в конкурса за Годишните HR Награди 2016

Computer World

Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) награди най-успешните професионалисти и проекти в сферата на човешките ресурси през изминалата 2016 г. на специална церемония, състояла се на 23 февруари 2017 г. За първа година партньор на конкурса беше сп. Forbes България.

Поредното издание на конкурса за Годишните HR награди на БАУХ включва седем категории. Жури от девет експерти с богат опит оцени кандидатурите и определи победителите:

• HR директор/мениджър на годината - Миглена Узунова-Цекова, старши директор "Човешки ресурси", Мобилтел

• HR изгряваща звезда на годината - Анелия Попова, старши бизнес партньор "Човешки ресурси", SBTech

• Най-ангажиран към управлението на хора организационен лидер на годината - Виктор Билянски, основател и главен технически директор, Scale Focus

• Най-добър HR проект на голяма компания - ЧЕЗ България

• Най-добър HR проект на малко/средно предприятие - Санофи България

• Най-добър проект за интегриране на образованието в бизнеса - ERP Academy

• HR консултантски проект/инструмент на годината - Ейч Вижън

Допълнителна награда на журито за изключителни професионални постижения през 2016 г. беше връчена на Александър Стоименов, старши експерт "Връзки със служителите", Scale Focus. Кандидатурата му в категория „HR изгряваща звезда на годината“ не бе допусната до последен етап на оценка поради надвишаване на изискването за години опит в HR професията, но професионалните постижения на кандидата през годината бяха високо оценени от журито и отличени с допълнителна награда.

Специална награда за цялостен HR принос беше връчена посмъртно на Михаил Фабрикант—професионалист с изключителен принос към развитието на HR гилдията в България.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X