Кариера

Седмица остава за номинации за Наградите за отговорен бизнес на БФБЛ

Computer World

Остава само още една седмица, в която компаниите могат да подадат своите номинации в конкурса за Годишните награди за отговорен бизнес 2016, организиран от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).

Националният конкурс е отворен за всички фирми независимо от размер, сектор на дейност и дали са членове на БФБЛ или не. Кандидатстването е безплатно и изцяло онлайн на уебсайта на БФБЛ, а крайният срок изтича в края на деня в понеделник, 13 февруари 2017 г.

„Отговорните компании имат още седмица, за да участват в конкурса. Вярваме, че устойчивите бизнес практики развиват силна икономика и общество и с наградите целим да отдадем дължимото признание и да популяризираме организациите, които споделят тази философия”, каза Ираван Хира, председател на форума.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ, които се провеждат за 14-а година, ще отличат постиженията на частния сектор в общо шест категории, а всички номинации се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към социална инициатива на компанията. На уебсайта на БФБЛ е публикувана допълнителна информация и регламент на конкурса, защо и как да се кандидатства.

Проектите се оценяват от уважавано жури от професионалисти от различни области, а победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 14 март 2017 г. Всички номинирани проекти ще бъдат представени накратко по време на събитието, както и в специалната КСО платформа на интернет страницата на БФБЛ.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ са учредени през 2003 г. Целта им е да популяризират дейностите на компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България и да мотивират останалите фирми да развиват активна социална политика.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X