Кариера

До 13 февруари се кандидатства за награди за отговорен бизнес на БФБЛ

Computer World

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) съобщи, че продължава да приема номинации за конкурса за Годишни награди за отговорен бизнес 2016 на бизнес организацията. Подаването на кандидатури за корпоративна социална отговорност у нас е безплатно и може да се извършва изцяло онлайн на уебсайта на БФБЛ. Поради повишения интерес, срокът се удължава до 13 февруари 2017 г. Бизнес конкурсът е национален и отворен за всяка фирма независимо от размер, сфера на дейност и членство във форума. На уебсайта на БФБЛ е публикувана допълнителна информация и регламент на конкурса. Проектите ще бъдат оценени от уважавано жури от професионалисти от различни области, а победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 14 март 2017 г.

„Каним отговорните компании от всички сектори, които инвестират ресурси в проекти с добавена стойност за обществото и така трайно променят средата, в която живеем, да участват в състезанието. Конкурсът им дава възможност да представят своите добри практики и сериозни ангажименти към образованието, здравеопазването, служителите, околната среда и други социални сфери. Нека заедно докажем, че отговорното бизнес поведение е път към успеха и в България”, каза Ираван Хира, председател на БФБЛ.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 14-а поредна година ще отличат усилията и постиженията на частния сектор в следните шест категории: „Инвеститор в обществото“; „Инвеститор в знанието“; „Инвеститор в околната среда“; „Инвеститор в човешкия капитал“; „Маркетинг, свързан с кауза“; „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“. Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ са учредени през 2003 г. Целта им е да популяризират дейностите на компаниите с най-сериозен принос към корпоративната социална отговорност в България и да мотивират останалите фирми да развиват активна социална политика.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X