Кариера

Машиностроителният факултет на ТУ ще има зала за CAD-CAM-CAE обучение

Computer World

Компютърна зала за CAD-CAM-CAE обучение, за нуждите на Машиностроителния факултет на Техническия университет – София ще бъде открита на 12.01.2017 г. от 11:00 ч. Зала 4504, намираща се в блок 4 на ТУ - София, e оборудвана със съдействието на фирмите дарители – CAD Point, BMG и Autodesk, съобщиха от висшето училище.

Дарението включва напълно оборудвана зала с компютри и Autodesk софтуерни програми за най-съвременно тримерно проектиране за нуждите на всички студенти в ТУ-София. Целта на дарението е да предостави възможност на преподавателите в ТУ-София да провеждат своите редовни обучения и програми със студентите, като използват най-новите версии на програмите на Autodesk за проектиране, дизайн и моделиране на всички етапи от инженерния процес, за създаване на нови детайли, елементи, възли, агрегати и цялостни машини.

Компютърната лаборатория ще бъде открита от проф. дтн инж. Георги Михов - ректор на ТУ-София, от директорите на фирмите дарители и Autodesk. Ще присъстват преподаватели, студенти и чуждестранни партньори.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X