Кариера

Първи дипломи в магистърската програма бизнес анализи и ERP

Computer World

Първи дипломи за завършена магистърската програма „Бизнес анализ и ERP решения“ бяха връчени на тържествена церемония във Висшето училище по застраховане и финанси. Те бяха връчени от доц. д-р Десислава Йосифова, ръководител на катедра „Счетоводство и контрол“ във ВУЗФ, а фирмите Team Vision, ERP.BG, Balkan Services и Business Solutions връчиха сертификати за успешно преминат курс с техните специализирани системи.

Програмата е единствената в България и една от малкото в Европа, в която се обучават специалисти по бизнес софтуер, споделят създателите й от ERP Academy и ВУЗФ. С нея студентите се реализират не като програмисти, а като специалисти по внедряване, продажба и поддръжка на висок клас решения за управление на бизнеса.

Програмата е с икономическа насоченост, но се фокусира върху това как информационните технологии помагат за укрепването на модерни предприятия, които се стремят да постигнат своите стратегически приоритети чрез използването на нови технологии.

Студентите се учат директно от водещи български и международни специалисти в областта. Сред лекторите са представители на български и чужди компании за разработка и внедряване на бизнес софтуер – Microsoft, IBM, SAP, Oracle Academy, ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН България, и други.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X