Кариера

ERP Academy с нова безплатна лекция в Софтуерния университет

Computer World

Лекция на тема „Запознаване с BI и CRM“ ще проведат специалисти от Образователната организация ERP Academy в Софтуерния университет (СофтУни). Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

„ERP Academy търси всички възможности за популяризиране сред младите хора на перспективите за реализация в бизнес софтуерния сегмент и в това отношение споделя сходни ценности със Софтуерния университет“, споделят от образователната организация.

Лекция за BI технологии и приложения ще изнесе Николай Миленков от Balkan Services. Системите за бизнес разузнаване (Business Intelligence, BI) е набор от технологии и приложения, чрез който се събират, анализират и визуализират големи количества сурови данни, за да се превърнат в полезна информация в помощ на бизнес потребителите.

Темата за CRM ще представи Aнастас Шопов от Тeam Vision. Системите за управление на взаимоотношения с клиенти (Customer Relationship Management, CRM) е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти. Системата автоматизира и интегрира функциите по продажби, маркетинг и поддръжка в рамките на организацията.

За повече информация: https://softuni.bg/trainings/1523/introduction-to-bi-and-crm.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X