Кариера

Telus дава 16 000 лв. на учащи в неравностойно положение

Computer World

16 000 лв. под формата на стипендии за 11 ученици и студенти в неравностойно положение, изучаващи чужди езици, отпуска аутсорсинг компанията Telus International Europe. Инициативата е част от стипендиантската програма "Готови за успех" на фондация BCause, която се провежда от 2006 г.

От Telus коментират, че включването им в инициативата е продиктувано от желанието да се подпомогне развитието на талантливи деца, с изявен интерес към чуждите езици. Критериите, по които са избрани стипендиантите, са на първо място отличен успех, както и техните изключителни постижения и резултати.

Стипендиите бяха връчени по време на официална церемония, от Филип Угринов, вицепрезидент „Маркетинг, продажби и бизнес решения“ на компанията. „В Telus International подкрепяме страстта към знанието и желанието за развитие. Сигурен съм, че всички стипендианти днес могат да открият мястото си в нашата индустрия – сподели той на младите стипендианти. – Да си готов за успех означава не просто да имаш талант, но и да си положил необходимите усилия, в посоката, в която искаш да се движиш; да си подготвен и да не се страхуваш да прегърнеш възможността, когато тя се появи пред теб.“

От там допълват, че за 2016 г. компанията е отделила близо 290 000 лв. за осъществяването на програмата "Готови за успех" и двете издания на Telus Ден на Подкрепа, посветени на подобряване на условията в училищата за деца с увреден слух в София и Пловдив.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X