Кариера

ERP.BG ще си партнира с чуждестранни университети

Computer World

Старт на партньорска програма с висши училища от различни европейски страни обяви българската софтуерна компания ERP.BG. От там поясняват, че вече се водят преговори с няколко университета в Обединеното Кралство.

Според компанията инициативата е в продължение на партньорствата й с български университети и е част от нейната политика за разширяване на дейността в чужбина. От там припомнят, че неотдавна ERP.BG започна да предлага своята система за управление на бизнеса EnterpriseOne на пазара във Великобритания.

„Екипът ни от много години предоставя софтуерни лицензи и лектори на някои от водещите български университети и целта ни е да пренесем този успешен партньорски модел в чужбина – обяснява Наталия Футекова, управляващ партньор на софтуерната фирма. – Още от създаването си до днес ERP.BG винаги се е развивала успоредно в двете насоки – бизнес и обществена дейност. Затова беше съвсем естествено със стартирането на нашите международни бизнес операции да разширим и втория аспект от дейността си.“

В момента ERP.BG развива партньорствa с Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), Техническия Университет -София, Стопанската академия „Димитър А. Ценов” - Свищов, Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“, на които предоставя лицензи за бизнес софтуер, лектори, открива нови курсове, провежда семинари, участия в майсторски класове, консултации и др. инициативи. В рамките на своята обществена дейност компанията подкрепя също български училища, читалища, както и организации за насърчаване на предприемачеството сред младите хора.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X