Кариера

96 стажанти успешно завършиха 13-ата стажантска програма на Vivacom

Владимир Владков

През октомври завърши Лятната стажантска програма 2016 на Vivacom, проведена под надслова “VIVAROOMS Ключът е в теб!“. На официална церемония стажантите са получили своите сертификати и препоръки, наградени са и младежите, които са се отличили с различен принос към програмата – участници в състезания и конкурси, организирани от Vivacom, съобщиха от оператора.

Това е е 13-ата поред лятна стажантска програма на оператора. Кампанията продължи успешната традиция да предложи възможност за постоянна работа и повече от 30% от стажантите са избрали да останат в компанията.


96 стажанти успешно завършиха 13-ата стажантска програма на Vivacom

© Владимир Владков, Computerworld.bg

Програмата стартира през пролетта на 2016 г. и в нея са се включили поетапно различни групи стажанти от цялата страна. Всеки стажант е имал индивидуално назначен ментор, чиято задача е била да го подкрепя и насърчава в професионалното му развитие. Като част от проекта участниците са имали възможност да стартират кариера на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и да участват в специфични обучения по бизнес етикет и комуникация, презентационни умения и електробезопасност.

“Те се включиха и в мащабна благотворителна акция в различни общини. Акцията е част от приобщаването на младите хора към основните ценности на Vivacom и стремежа на компанията за вдъхновяващо и отговорно сътрудничество”, заявиха от телекома.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X