Кариера

Теленор открива нови позиции за хора с увреждания по своя програма

Computer World

Нови позиции за хора с увреждания по програмата Open Mind открива телекомуникационнният оператор Теленор. Инициативата се провежда за втора поредна година и дава възможност на хората със затруднения да повишат професионалната си квалификация и конкурентоспособността си на трудовия пазар чрез работа в компанията.

С проекта си „Open Mind България” Теленор се пребори за второто място в категория „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд“ в рамките на Годишните награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) за 2015 г.

Тази година желаещите да се включат в Open Mind могат да кандидатстват в следните области: „Информационни технологии“, „Телекомуникации“, „Администриране на продажбите“, „Продукти и услуги“, „Грижа за клиента“, „Човешки ресурси“, „Финанси и снабдяване“ и „Юридически услуги“.

Участниците в програмата ще работят по конкретен проект в съответната област за период от 2 години, а Теленор ще им осигури отворена и достъпна работна среда и съответното за заеманата позиция финансово възнаграждение. Те ще имат възможност да обогатят знанията си и да усвоят нови умения, както и да се учат от някои от най-добрите професионалисти в Теленор. След приключване на участието им в програмата, участниците ще получат възможност да останат на постоянна работа или подкрепа за професионална реализация извън компанията.

Кандидатите трябва да изпратят своята автобиография и мотивационно писмо на e-mail: openmind@telenor.bg до 6 септември 2016 г. Те трябва да имат завършено средно или висше образование в зависимост от избраната област, добри организационни умения и силна мотивация, а компютърната грамотност и владеенето на английски език са предимство. Подробна информация е публикувана на сайта на компанията.

„В Теленор Груп вярваме, че е наше призвание да създаваме повече възможности за обществата, в които работим. Open Mind е програма, която помага не само на хората със затруднения, но и на цялото общество да се развива. Щастлив съм, че България е четвъртата страна, в която реализираме тази инициатива. Опитът ни до момента показва, че тя е изключително успешна и нямам търпение да приветствам българските участници тази година“, каза главният изпълнителен директор на Теленор г-н Майкъл Фоли.

Програмата за хора с увреждания се провежда ежегодно като част от дългосрочната стратегия по корпоративна отговорност на Теленор и глобалната инициатива на Теленор Груп Open Mind. Миналата година компанията посрещна първите петима участници в програмата, които работят в дирекциите „Управление на процеси“, „Правни отношения“, „Финанси“, „Технологии“ и „Грижа за клиента“.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X